A világ egyik legjobb csatára közölte, távozni akar: elindul a dominó?

Fotó: Twitter/Tottenham Hotspur
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 21:04

A legfrissebb jelentések szerint Harry Kane ismét közölte a Tottenham vezetőivel, hogy távozni akar, miközben a riválisok lesben állnak.

Régóta téma, hogy Kane, a Premier League és a világ egyik legjobb csatára távozás előtt állhat, mivel a Tottenham továbbra sem tudta megnyerni a bajnokságot, és a Bajnokok Ligájában sem értek fel a csúcsúra.

A tapasztalt csatár 27 éves, így már nem várhat túl sokat, most lehet ereje teljében, és Angliában szinte az összes nagy őt akarja. A Sky Sports számolt be arról, hogy Kane megint közölte a klubjával a távozási szándékát, miközben a Manchester City, a Manchester United és a Chelsea lesben áll.

Kane ezen a nyáron már valóban elhagyná a csapatát, és a Spurs emiatt középcsatárt keres, ami az első jele annak, hogy ezúttal hajlandóak megfontolni a legjobbjuk eladását. A fentebb említett csapatok már felvették a kapcsolatot Kane menedzsmentjével, hogy szeretnék leigazolni.

Kane Angliát részesíti előnyben, tehát nem tervez más ligában játszani, illetve szeretné, ha a jövője még a nyári Európa-bajnokság előtt tisztázódna, de addig már nagyon kevés idő maradt. Úgy tudni, hogy az angol csatárt tavaly nyáron Jose Mourinho érkezésével tudták meggyőzni, de a portugált hamar kirúgták.

Ha Raúl veszi át Zidane helyét, teljesen átalakíthatja a Real Madridot: érdekes részletek

A Spurs azt remélte, hogy Mourinho alatt sikeresek lesznek, és decemberben még vezették is a bajnokságot. Kane sérülése sem segített, és már a BL-indulásra sincs esélyük. A csapat szóvivője a Sky Sports kérdésére annyit mondott, hogy most csak a szezon befejezésére koncentrálnak, hogy azt a lehető legjobb helyen tegyék meg. „Csak erre összpontosítunk.”