Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Emiatt bukhatja Harry Kane az álomszerződését Manchesterben?

Harry Kane csapatkapitány (b) az angol -labdarúgó-válogatott edzésén a Tottenham edzõközpontjában, Londonban 2021. október 11-én. A labdarúgó világbajnoki selejtezõk 8. fordulójában a magyar labdarúgó-válogatott október 12-én este a Wembley Stadionban, az angolok otthonában lép pályára. MTI/Kovács Tamás
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A klub már tavaly is érdeklődött a játékos iránt, az azóta nyújtott gyenge teljesítménye azonban megfordíthatja a dolgok menetét.

Harry Kane szemmel láthatóan nem éppen kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Premier League-ben, éppen ezért Rio Ferdinand, a Manchester United korábbi játékosa úgy véli, a Manchester City könnyedén elvesztheti érdeklődését Kane iránt, mivel biztosan nem nyűgözte le a klubot teljesítményével.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A Tottenham Hotspur tavaly hallani sem akart a tárgyalás lehetőségéről az akkoriban érdeklődő Manchester Cityvel, és nem is úgy tűnik, mintha most másképp lenne a helyzet, annak ellenére, hogy a játékos már közel sem olyan teljesítményt nyújt, mint például tavaly – írja a Marca.

Ferdinand erre úgy reagált, hogy ha valaki nem lő gólt, és egyszerűen nem hozza a formáját, valószínűleg nem is kell aggódnia amiatt, hogy valamelyik klub szemet vet rá, éppen úgy, ahogy most Kane esetében is. Kane a 2021/2022-es szezonban eddig mindössze egyetlen gólt szedett össze, mindezt 13 Premier League-mérkőzésen.

Gyenge teljesítménye ellenére a klub edzője, Antonio Conte még mindig támogatja Kane-t és elismerő szavakkal illeti: az edző szerint Kane egy tehetséges játékos, és nagyon fontos szerepe van a klub életében, mi több, véleménye szerint világklasszis játékosról van szó, és nagyon boldog, amiért a csapatában tudhatja őt.