Clouds
21 Budapest
Dollár
366,33 Ft
Euró
393,42 Ft
Font
441,36 Ft
Bitcoin
23,003 $

Harry herceg békülne: szeretném visszakapni az apámat és a bátyámat

Fotó: Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia érkezik az Endeavour Alapítvány évenkénti díjátadó ünnepségére a londoni City polgármesteri rezidenciájára, a Mansion House-ba 2020. március 5-én. MTI/EPA/Neil Hall
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint „ennek sosem kellett volna így lennie”, miközben hangsúlyozta, hogy ő egy család tagja akar lenni, és a legkevésbé sem egy intézményé.

Sussex hercege a brit ITV tévécsatornának adott interjút, amely január 8-án, vasárnap kerül adásba, mindössze két nappal a Spare (Tartalék) című memoárjának megjelenése előtt, amelyet már most óriási kíváncsiság övez.

Soron kívül Legkevesebb húsz ISIS-harcos szökött meg Szíriában a földrengés után

Ám az interjú előzeteséből kiderült néhány dolog, amelyek alapján arra lehet következtetni, hogy Harry készen áll arra, hogy rendbe hozza a kapcsolatát a családja egy részével, akik állítása szerint eddig egyáltalán nem mutattak hajlandóságot a békekötésre.

„Szeretném visszakapni az apámat. Szeretném visszakapni a bátyámat”

– mondta.

Egy család tagja akar lenni

Egy másik részletben arról is szót ejtett, miszerint „ennek sosem kellett volna így lennie”, miközben hangsúlyozta, hogy ő egy család tagja akar lenni, és a legkevésbé sem egy intézményé – számolt be a The Guardian.

A herceg ezzel arra utalhatott, hogy szeretnének közelebb kerülni a királyi családhoz, még akkor is, ha a másik oldal most nem túl nyitott erre vonatkozóan, emellett hajlandók lennének valamelyest félretenni a sérelmeket, amelyek őt és a feleségét, Meghan Markle-t érték korábban.

„Úgy érezték, az a legjobb, ha egyszerűen hagyják, hogy mi legyünk a gonoszok”

– tette hozzá.