Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Három hétre bezár egy Balatonhoz közeli termálfürdő

Fotó: Unsplash
not image

Koós Alexandra

2022. október 21. - 22:11

November elsején, valamint december 19. és január 7. között is zárva lesznek, a napi belépő ára pedig felnőtteknek 3000 forintba, míg gyerekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak 2100 forintba kerül.

A Balaton délnyugati részétől 14 kilométerre fekvő Marcali város termálfürdője már korábban is jelezte, hogy idén háromhetes téli leállást tartanak, amely december 19-én kezdődik és 2023. január 7-ig tart, így január 8-án, egy vasárnapi napon nyitnak újra.

Emellett van egy másik fontos tudnivaló azoknak, akik a közelgő hosszú hétvégén keresnék fel a Marcali Fürdőt, mégpedig az, hogy november 1-jén, kedden szintén zárva tart a létesítmény.

A Marcali Fürdőben a mostani őszi-téli-tavaszi szezon idején a fedett részleg szolgáltatásai, azaz az úszómedence, tanmedence, gyógyvizes medence, jacuzzi, szauna, valamint egy kis szabadtéri gyógyvizes medence áll a vendégek rendelkezésére.

A napi belépő ára jelenleg felnőtteknek 3000 forintba, míg a gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak 2100 forintba kerül – derül ki a Termál Online beszámolójából.

A termálvizük gyógyvíz minősítéssel rendelkezik, ugyanis Marcaliban nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos víz tör fel, ami a hivatalos javallatok szerint reumatikus térd-, csípő- és gerincízületi bántalmak, egyes nőgyógyászati megbetegedések és idegrendszeri panaszok kezelésére alkalmas.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.