Három szuper cím válik ingyenessé a hétvégén Xbox konzolokon

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021.június.11 - 23:47

A Free Play Days keretében június 13-ig pazar játékokat tölthetünk le és próbálhatunk ki játékgépeinken.

A Microsoft folytatta hagyományait, és ismét ingyenesen elérhetővé tett olyan játékokat, amelyeket korábban csak egészen borsos árakon kaphattunk meg. A Free Play Dayst azok a gamerek élvezhetik ki, akik rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Game Pass előfizetéssel.

Az első játék a Fallout 76 lesz, amit talán senkinek sem kell bemutatnunk, a túlélős-lootolós kalandjáték bár megjelenésekor hatalmas csalódás volt rengeteg bugjai és alapvető gameplay-hibái miatt, mára azonban már csiszoltak rajta, és egészen jó lövöldözős akcióvá vált.

A második game a kínálatban az Ark: Survival Evolved, amit korábban a PC-s júzerek ingyenesen behúzhattak Epic Games Store-on is. A játék lényegében arról szól, hogy nulláról kezdve fel kell építenünk saját bázisunkat és életterünket a semmi közepén, ami azonban nem lesz egyszerű feladat, hiszen a környéken rengeteg dinoszaurusz ólálkodik.

A harmadik cím a Football Manager 2021 lesz, melyben edzővé avanzsálva követhetjük nyomon csapatunk mérkőzéseit, igazgathatjuk a játékosokat és különféle stratégiákat találhatunk ki, és ezeket alkalmazva megpróbálhatjuk legyűrni a nehezebbnél nehezebb ellenfeleket.