Három sztárjátékos is a tisztogatás áldozatául eshet a Bayern Münchennél

Fotó: Serge Gnabry, a Bayern München játékosa gólját ünnepli a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Bayern München-Schalke 04 mérkőzésen Münchenben 2023. május 13-án. MTI/EPA/cc
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A hírek szerint több játékossal is elégedetlen a vezetőség, ezért eladólistára teszik őket.

A Bayern München a 11. zsinórban megszerzett bajnoki címük ellenére is csalódást keltő szezont futott, ami zűrzavarhoz vezetett a klubnál.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A Bundesliga bajnoki címének megünneplése után, Oliver Kahn és Hasan Salihamidzic is távozott a vezetőségből, most pedig úgy tűnik, a a játékosok körében is komoly tisztogatás fenyeget.

A francia védő Benjamin Pavard és Luca Hernandez már kifejezte távozási szándékát, a Bild pedig úgy tudja, a klub három szélsőjét, Sadio Manét, Leroy Sanét és Serge Gnabryt sem különösebben szeretné marasztalni.

A lap szerint a szélsőjátékosok nem felelnek meg a magas elvárásoknak, ezért piacra dobják őket, miközben a csapat támadószekcióját új érkezőkkel erősítenék. Az egyik ilyen új szerzemény a Juventus támadója, Dusan Vlahovic lehet, aki már kifejezte távozási szándékát a torinói klub vezetőségének.

Úgy tudni, Thomas Tuchel szeretné megtisztítani az öltözőt a szerinte felesleges figuráktól és új, a jelenleginél egységesebb és összetartóbb csapatot építeni, így a következő hetekben illetve hónapokban további változások is várhatók.