Mától három ingyenes játék telepíthető Xboxra Games with Gold előfizetők számára

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021.május.17 - 15:44

A Microsoft májusban sem állt le, a redmondiak gaming részlege ugyanis három fantasztikus játékkal bővítette az Xbox Games with Gold kínálatát.

A videójáték-iparban csak a gaming Netflixének nevezett Game Passt talán már senkinek sem kell bemutatnunk, a Games with Goldról azonban gyakran megfeledkezünk, holott szintén pazar ajánlatokkal szoktak előrukkolni a multiplayer játékokhoz elengedhetetlen előfizetői csomag szerkesztői.

Májusban sem lesz ez másként, ugyanis mától kezdődően összesen három játék válik ingyenesen letölthetővé az Xbox Live Gold felhasználói számára, köztük olyan klasszikusok is, amelyeket kár lenne kihagyni.

Az első game a Dungeons 3, ami lényegében egy Doomot megidéző környezetben játszódik, a stratégiai játék során pedig az lesz a feladatunk, hogy egyedül vagy barátainkkal co-op módban legyőzzük a pályákon felbukkanó, különösen veszélyes szörnyetegeket.

A második ingyenes játék a közkedvelt Tropico 4 lesz, mely során egy diktátor bőrébe bújva kiépíthetjük mediterrán turistaparadicsomunkat, irányíthatjuk városunkat, miközben le kell küzdenünk a logisztikai problémákat, valamint a lakosok igényeit is ki kell szolgálnunk.

A harmadik game a LEGO Batman: The Video Game valójában egy tipikus legós kaland, amit fiatalok és nosztalgiázni vágyó felnőttek egyaránt kiélvezhetnek. Fontos megjegyezni, hogy a csomagba korábban, május elején bekerült Armellót szintén beszerezhetjük, azonban sietnünk kell, hiszen ezt csupán e hónap végéig tehetjük meg.