Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Ezen a hétvégén három ingyenes játék érkezik Xboxra

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 14. - 08:42

Semmiképpen se hagyjuk ki a Microsoft gaming részlegének legújabb ajánlatát, amivel ismét a nyári kánikulában otthon tikkadó játékosoknak kedveztek.

Van egy jó hírünk azok számára, akik előfizettek az Xbox Game Pass Ultimate és Live Gold csomagjára – a Free Play Days keretében az hatalmas választékkal ellátott könyvtár mellé három fantasztikus alkotást próbálhatunk ki a konzolunkon.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Az egyik cím a sokak által nagyra tartott Battlefield 4 lesz, ami minden idők egyik legjobb modern korban játszódó FPS-lövöldéje. Habár a Microsoft Sotre-on most leárazva is megvásárolható a DICE alkotása, ezúttal egy hétvége erejéig kipróbálhatjuk, hogyan muzsikál a 2013-ban kiadott klasszikus darab.

A Neon Abyss akcíó-platformer is sokunk érdeklődését felkeltheti, a lövöldözős, rohangálós őrület hosszú órákra képes lekötni a figyelmünket, miközben bossok tömkelegének az eszén kell túljárnunk.

A Big Ant Studio gyöngyszeme, az AO Tennis 2 a sportrajongók kedvence lehet, hiszen első kézből élhetjük át a Grand Slam Australian Open tornák küzdelmeit, hiszen a világ klasszis teniszezőinek bőrébe bújva állhatunk ki ellenfeleinkkel szemben.

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag az augusztus 12. és augusztus 15. közötti hétvégén érvényes a Microsoft akciója, és csakis előző és újgenerációs konzolokon, vagyis Xbox One-on, illetve Xbox Series X/S-en játszhatunk a game-ekkel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.