Hamilton egy jéggel teli kádban lazított Monacóban

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Style
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Általában csak a forróbb helyszíneken láthatunk hasonlót, de Lewis Hamilton úgy döntött, hogy Monacóban is él a lehetőséggel.

Lewis Hamilton messze nemcsak a Forma-1-nek, a versenyzésnek él. Korábban talán így volt, majd szép lassan egyre több minden kezdte el érdekelni, kezdve a divattal, a művészetekkel, illetve a zenével.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Sokat változott a megjelenése, a karaktere, és nyilván a személyisége is, hiszen az ember mindig fejlődik, ráadásul Hamilton a tudatos fejlődés híve, és ennek megfelelően éli az életét, már hosszú évek óta.

Nem tudni, mennyi van hátra az F1-es karrierjéből, de nem kizárt, hogy lehet még egy utolsó csapatváltása. Ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, az egyre reálisabb, miszerint a Ferrari versenyzője lehet.

Már csak a divat világa miatt is érdekes lenne látni a váltást, hiszen tudjuk jól, hogy Olaszország központja a divatnak. Számos új projektbe foghatna bele Lewis a Ferrari versenyzőjeként, mindenképpen támogatnánk a váltást.

Jelenleg azonban a Mercedes versenyzője, akikre családtagként tekint. Monte Carlóban ugyan nem volt ott a legjobb háromban, voltak érdekes pillanatai, és a jelek szerint a jéggel teli kád sem maradhatott ki a programjából.