Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Meghalt egy férfi, miután beleesett egy hatalmas levesfőző üstbe egy indiai esküvőn

Fotó: Unsplash
Ázsia
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, ahol azonnal ellátásban részesítették, de a páciens nem reagált a kezelésekre.

A helyi rendőrség hétfőn közölte, miszerint egy 21 éves férfi belehalt égési sérüléseibe, miután véletlenül beleesett egy hatalmas üstbe, amelyben egy levesszerű ételt, Rasamot főztek egy indiai esküvőn.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Az eset múlt héten, az ország délkeleti részén lévő Tamil Nadu államban történt, az áldozat pedig egy főiskolai hallgató volt, aki részmunkaidőben dolgozott egy vendéglátóipari cégnél, amelyet megbíztak az ételek elkészítésével a lakodalom alatt.

A hatóságok szerint már zajlott az ünnepség, nagy volt a sürgés-forgás, s a férfi épp ételt szolgált fel a vendégeknek, amikor megtörtént a baj. Ezt követően súlyos égési sérülésekkel szállították egy közeli kórházba, ahol azonnal ellátásban részesítették – számolt be az NDTV.

Az orvosok mindent megtettek, de a páciens nem reagált a kezelésekre, amelynek következtében vasárnap életét vesztette. Illetve az is kiderült, hogy az ügyben eljárás indult, a nyomozás pedig jelenleg is folyamatban van.