Halálos kimenetelű vonatbaleset történt Vas megyében, többen meghaltak

Fotó: Unsplash
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 14. - 13:19

Egy gépkocsi ütközött egy vonattal a Vas megyei Csákánydoroszló térségében.

2021. október 14-én, 12 óra 20 perc körül a Csákánydoroszló térségében található vasúti átjáróban egy gépkocsi összeütközött egy személyszállító vonattal. 

Az eddigi információk szerint több személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette a beleset következtében. 

A helyszínelés forgalomkorlátozás mellett zajlik, kérjük az arra közlekedők fokozott óvatosságát! – írja a police.hu. 

FRISSÍTÉS: Hárman meghaltak, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy autó csütörtökön 12 óra 20 perckor Csákánydoroszló vasútállomás mellett, és összeütközött a Szentgotthárdról Szombathelyre közlekedő személyvonattal – közölte az MTI-vel a GYSEV szóvivője.

Rázó László közleményében úgy fogalmazott: az első vizsgálatok szerint az ütközés következtében a személyautó utasai közül hárman életüket veszítették, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. Az érintett szakaszon a vizsgálat idejére szünetel a vonatközlekedés, az utasokat Csákánydoroszló és Alsórönök állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a baleset során az autóban ülők kirepültek a járműből, amit az ütközés után maga előtt tolt a szerelvény. A területet átvizsgálják.