Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Halálos baleset történt a 63-as úton, teljes útzár mellett folyik a helyszínelés

Ütközésben összetört jármû a 63-as fõút 12-es kilométerszelvényénél 2022. augusztus 2-án. A Tengelichez tartozó Jánosmajornál történt balesetben egy elõzésbe kezdõ autós összeütközött a szemközti sávban haladó szerb rendszámú gépkocsival. A magyar sofõr, egy 65 éves szedresi férfi a helyszínen elhunyt, a másik autó vezetõje könnyebben sérült. MTI/Donka Ferenc
not image

Takács Petra

2022. augusztus 2. - 18:25

Két autó ütközött Jánosmajor belterületén, az egyik sofőr pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A police.hu beszámolója szerint kedden délután nem sokkal három óra előtt a 63-as főúton egy Nagydorog felől érkező jármű előzésbe kezdett.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

A manővert azonban nem tudta időben befejezni és a 12-es kilométerszelvénynél összeütközött a szemközti sávban haladó szerb honosságú gépkocsival. A balesetet okozó járművet vezető 65 éves szedresi férfi a helyszínen elhunyt. A másik autó sofőrje könnyebben sérült.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik. Az északi irányból érkező forgalmat a tengelici körforgalomnál Harc irányába, míg a Szekszárd felől érkezőket Szedres irányába terelik.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.