Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Halálos baleset: kettészakadt egy Ferrari a hatalmas becsapódásban (videó)

Fotó: Unsplash/Jannis Lucas
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ember életét már nem tudták megmenteni a súlyos balesetet követően, amiben egy Ferrari szabályosan kettészakadt.

Három autó volt érintett a halálos balesetben, köztük egy Ferrarival. A legendás márka sportkocsija gyakorlatilag kettészakadt a becsapódást követően, és egy ember életét már nem lehetett megmenteni.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A Fox 11 Los Angeles felvételeket készített a helyszínről, ahol jól látni az összeroncsolódott autókat, például a Ferrarit. A mentőegységek három felnőttet láttak el, akik közül egyvalakit mentőhelikopterrel szállították tovább.

A New York Post a KTLA jelentésére hivatkozva azt írja, hogy a Ferrari vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Akkora erővel történt az ütközés, hogy az áldozat kirepült a járműből, bár az nem ismert, hogy a baleset idején be volt-e kötve.

A Fox 11 megjegyezte, a nyomozók úgy látják, hogy a sebesség is szerepet játszott a balesetben, ami Silverado területén, a Santiago Canyon Roadon történt. A gyanú szerint alkohol nem játszott szerepet a halálos incidensben, és a Ferrari mellett egy Mazda, valamint egy Toyota márkájú autó volt még érintett. Úgy tudni, hogy a másik két jármű vezetője csak könnyebb sérüléseket szenvedett.