Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Halálos áldozata is van a sárvári balesetnek

Fotó, illusztráció: Mentőhelikopter elszállítja a szentendrei Szentlászlói úton történt baleset egyik sérültjét 2019. április 27-én. Négy ember megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött. A korábbi hírekkel szemben sikerült a legsúlyosabb sérült életét megmenteni, miután a mentőhelikopter személyzete újraélesztette és kórházba szállította a férfit. MTI/Cseke Csilla

Takács Petra

2022. január 18. - 12:08

A rendőrségi közlemény által közzétett információk szerint a súlyos sérült nem élte túl a balesetet.

Teljes útlezárás mellett zajlik a baleseti helyszínelés és műszaki mentés a 84-es számú főúton Sárvár térségében, ahol az út 61-es kilométerszelvényében két autó ütközött össze kedden délelőtt – közölte honlapján a rendőrség.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember beszorult az egyik gépjárműbe, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók, a baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

Gázpalack okozott robbanást egy budapesti családi házban

A rendőrök a közlekedőket a 84-es főút és a 88-as főút kereszteződésénél, valamint Sárvár-Hegyközségnél Sárvár irányába terelik. A balesetben egy ember meghalt, egy pedig megsérült – olvasható a police.hu oldalon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.