Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Meghalt egy hentes Hongkongban, miután a vágásra szánt disznó nekirontott

Fotó: Unsplash
Ázsia
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az áldozatra egyik kollégája talált rá, miközben eszméletlenül hevert a földön, ám a kórházba szállítása után már nem tudtak segíteni rajta.

A CNN értesülései szerint pénteken vesztette életét egy hentes Hongkongban, aki a Söung Suj vágóhídon dolgozott, s a baleset épp akkor történt, amikor a 61 éves férfi le akart vágni egy disznót, amelyre korábban már sokkolóval rálőtt.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Az állat azonban magához tért, és fellökte a hentest, aki emiatt a kezében lévő húsbárddal komoly sebet ejtett a bal combján. A rendőrség állítása szerint a férfi egyik kollégája talált rá, amint eszméletlenül hevert a földön.

A hentest egy közeli kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították, ám a halál pontos körülményei egyelőre nem ismertek, ezért a város munkaügyi hivatala vizsgálatot indított – közölte a CNA.

A hivatal egyik szóvivője arról nyilatkozott, hogy szomorúan értesültek a halálesetről, ezt követően mély együttérzését fejezte ki a családnak, kiemelve, hogy igyekeznek a lehető leghamarabb eredményre jutni az ügy kapcsán.

„Amennyiben kiderül, hogy a munkavédelmi jogszabályok megsértésére került sor, ennek megfelelően fogunk intézkedéseket tenni”

– tette hozzá.