18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Halálbüntetésre ítélhetnek egy MS-13 tagot, amiért lefejezett egy Uber sofőrt

Fotó: Unsplash/Jr Korpa
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ügyészek halálbüntetést kértek a férfira, akit azzal vádolnak, hogy lefejezett egy Uber Eats sofőrt.

A New York Post jelentése szerint a floridai ügyészek halálbüntetést kérnek arra a „démoni” MS-13 tagra, akit azzal vádolnak, hogy lefejezett egy Uber Eats sofőrt: kiderült, hogy az ártatlan családapát 35 késszúrással ölték meg. Pénteken emeltek vádat a férfi ellen, Bruce Bartlett államügyész pedig halálbüntetésre szóló javaslatot nyújtott be az ügyben.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A 30 éves Oscar Adrian Solis Jr. ellen a bírósági dokumentumok szerint a vádak mellett súlyosbító körülmények is szólnak, s úgy fogalmaztak, „a főbenjáró bűncselekmény különösen förtelmes és kegyetlen volt”. Bartlett úgy nyilatkozott a kegyetlen gyilkosságról:

„Ilyet még soha nem láttam. Nem tudok arra koncentrálni, hogy egy egyén hogyan lehet ennyire aljas.”

A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy Solis április 19-én berángatta Holiday-i otthonába az 59 éves Randall Cooke-ot, aki ételt szállított ki neki. A sofőr holttestén 35 késszúrást fedeztek fel. Az ügyész megosztotta, a férfit feldarabolták, majd testrészeit fekete szemeteszsákokba helyezték, melyeket két férfi dobott a kukába.

Chris Nocco Pasco megyei seriff korábban rámutatott, Cooke egy egyszerű dolgozó ember volt, aki épp az utolsó rendelést szállította ki éjszaka. Solisnak már korábban is volt dolga a hatóságokkal, s csak januárban költözött Floridába, miután feltételesen szabadlábra helyezték, azután, hogy 4 évet ült egy indianai börtönben testi sértésért és betörésért. Az agresszív férfi a börtönben is megkéselte egyik rabtársát.