Holtan találtak egy férfit az otthonában, több mint 100 kígyó vette körül

Fotó: Twenty20
not image

Takács Petra

2022. január 21. - 22:53

Csütörtökön közölték a hatóságok, hogy egy marylandi férfit holtan találtak az otthonában, melyet több mint 100 mérges és nem mérges kígyó vett körül.

Szomszédja jelentette a rendőrségnek, hogy eszméletlenül látta földön feküdni a 49 éves férfit. Ekkor hatoltak be a mentősök és a tűzoltók a férfi otthonának bejárati ajtaján, ahol a vizsgálódást követően halottnak nyilvánították.

A rendőrség közölte, hogy nem volt bizonyíték idegenkezűségre, a férfi holttestét pedig a baltimore-i főorvos hivatalába szállították boncolásra. Emellett több mint 100 különböző fajtájú kígyót találtak a házban, amiről a férfi szomszédjai egyáltalán nem tudtak.

Jennifer Harris, a Charles megyei állatfelügyelet szóvivője elmondta, hogy végül több mint 125 kígyót jelölt meg és szállított el a hivatal, azonban a helyi lakosoknak és szomszédoknak nincs mitől félniük, a kígyók biztosítva voltak a házból való kiszökés ellen.

Harris azt is hozzátette, hogy a legnagyobb kígyó a házban egy 14 láb hosszú burmai piton volt, illetve ez volt a legnagyobb kígyógyűjtemény, amelyet több mint 30 éves tapasztalata során valaha látott – írta a New York Post.