Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Hal a tortán: Zámbó Krisztián kezd sok lenni? (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Ennyire kritikusnak talán nem gondolták Zámbó Krisztiánt, aki igencsak elégedetlennek tűnt, és ezt nem mindenki vette jó néven.

Zámbó Krisztián is szerepel a Hal a tortán új évadában, ami az ő terepe, különösen azok után, hogy messzire jutott A Konyhafőnökben Rácz Jenő csapatában. Rengeteget tanult azokon a napokon, és azóta még többet.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Sokat látni a konyhában, nagyon szeret főzni, és úgy fest, komolyan gondolja, hogy nyerni akar a Hal a tortánban. A legutóbbi este viszont volt egy kisebb balhéja Győzikével, nem tűnt úgy, hogy nagy barátok lennének.

Előtte pedig a kanál méretét kritizálta, ami miatt úgy döntött, magába önti a levest. Ezzel nem ért véget a történet, és Kunovics Katinka sem értette, miért kell ilyen szinten kritikusnak lennie az énekesnek.

Katinka lazán fogta fel a versenyt, nem csinál belőle óriási versengést, viszont Krisztián mindenképpen elhódítaná az első helyet. Nem ad túl magas pontszámokat, de ő még mindig nem főzött.

Cooky nem tartottak magában a véleményét, és megjegyezte, Krisztián mindent kritizál, ami talán már kezd sok lenni. Úgy érezte a DJ, hogy a jó dolgokat is kritizálja az X-Faktor és a Sztárban Sztár korábbi versenyzője.