Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Hal a tortán: Visváder Tominak hányingere lett, sokat szenvedett (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Visváder Tomi nem gondolta, hogy ennyi szenvedéssel jár majd a Hal a tortánban utazni, hányingere lett, miközben Schobert Larához tartottak.

Fogalmazzunk úgy, hogy Visváder Tomi biztosan nem fogja elfeledni ezeket a napokat a Hal a tortánban. Nem egy vitája volt Paprika Dorinával, Győzike keresztlányával, aki egy pillanatra sem hagyta magát.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Ment az adok-kapok, és ezek a szócsaták nem tettek jót a hangulatnak. Talán még ők maguk sem számítottak arra, hogy ilyen szintű vitaháború alakul ki közöttük, márpedig sajnos így lett, még egy kokit is kapott Tamás a fejére.

Mivel mindketten erős egyéniségek, általában azon ment a vita, kié legyen az utolsó szó. A fiatal lány elengedett pár dolgot, majd Tomi folytatta, és amikor Tamás engedte el a sztorit, Dorina folytatta.

Legutóbb Schobert Lara volt a házigazda, aki már izgatott volt az este miatt, mert szeretett volna mindent jól csinálni. Mint eddig minden alkalommal, egy kisbuszban közelítették meg a helyszínt a vendégek.

Miközben Dorina azzal volt elfoglalva, vajon Réka örülni fog-e a tulipánoknak, amiket neki vásárolt, Tomi láthatóan szenvedett. Egyszerűen nem volt jó, hányingere lett a buszban, ahonnan nem látott ki.