Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Hal a tortán: Horváth Éva nem irigyli Alekosz jövendőbelijét

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva nem tudja irigyelni Alekosz jövendőbelijét, mert nem kevés rigolyája van az egykori való világosnak, és nem tudja, ki lesz képes arra, hogy megváltoztassa.

Kiss Ernő Zsolt is nagyon kitett magáért a Hal a tortán forgatásának ideje alatt, mindent beleadott, amit csak tudott. Többeket lenyűgözött, Horváth Évát is, aki hirtelen nem is tudta, hogy először melyik ételhez nyúljon hozzá.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Sok minden volt az asztalon, ami Alekosznak lehetőséget biztosított arra, hogy mélyrehatóan kielemezze a dolgokat. Jól ismerik már ezen oldalát, így Ernő sem lepődhetett meg azon, hogy a Való Világ korábbi sztárjának lesznek kritikusabb megjegyzései.

Bíró Icának szintén tetszett, amit látott, és valljuk be őszintén, még képernyőn keresztül is rendkívül ízletesnek tűntek az ételek. „Tényleg passzolt minden, nagyon kitalálták.” – mondta Ica az étkezést követően.

„Nem is élvezték, hogy mit esznek, egyszerűen csak éhesek voltak és zabáltak.” – fogalmazott Alekosz, aki szerint ez helytelen volt a sztárok részéről, és ilyet nem lehet csinálni egy főzős műsorban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2