Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Hajdú Péterék családi napja, Eszter remek formában van

Fotó: Instagram/Láng Eszter
not image

Takács Petra

2022. augusztus 2. - 18:09

Láng Eszter nagyon jó formában van, ezekből a fotók is jó látni, nem sokkal a szülést követően már igen erős vonalakat láthatunk rajta.

A terhességgel kapcsolatosan rengeteg a kérdés, ide tartozik a forma visszanyerése is. Fontos ezzel foglalkozni, mert könnyen depresszióhoz vezethet sok egyéb más mellett, ami miatt kapcsolatok mehetnek tönkre.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Ha egy nő nem elégedett magával és depresszióssá válik, miközben nem kap kellő támogatást a párjától, az rosszabb esetben váláshoz vezethet. Ezt mindenképpen igyekezni kell elkerülni, és megadni a teret az édesanyáknak.

Fontos, hogy elegendő szabadidejük legyenek, és ha a formájukkal is szeretnének foglalkozni, akkor azt nyugodt körülmények között tehessék meg. Ez sokszor nem olyan egyszerű, különösen, ha több gyerekről van szó, és dolgozik is mellette az ember.

Vajna Timi különleges jelet kapott, nagyon hiányzik neki Andy Vajna

Ha azonban egy olyan stabil társ van mellettünk, aki mindenben támogat bennünket, nem lehet gond. Hajdú Péter is igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy Láng Eszter, a menyasszonya is tudjon foglalkozni magával.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.