Hajdú Péter ezzel a szerelmes képpel kívánt boldog születésnapot menyasszonyának

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
not image

Takács Petra

2021. szeptember 20. - 04:05

Ez egy különleges nap Hajdú Péteréknél, hiszen születésnapja van Eszternek, aki a közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Érdekes dolog a szerelem, sok olyan összetevője van, amire érdemes odafigyelnünk, hogy a tűz soha ne aludjon ki. Azok, akik tapasztaltabbak, vagy megelőzik a korukat, pontosan tudják, hogy egy jó kapcsolaton is dolgozni kell.

Mindig tennünk kell azért, hogy a dolgok egyensúlyban maradjanak, és az idő múlásával sokkal inkább a másikat helyezzük előtérbe magunkkal szemben. Ettől is válik önzetlenné egy szerelem, és ez jó alapot jelent arra, hogy sokáig együtt legyen az adott pár.

A sztárok világában sincs ez másképp, ugyanazokat az érzéseket élik meg, mint bárki más, nincs különbség, maximum annyi, hogy sokkal nagyobb figyelmet kapnak. Hajdúék okosan nem engedik be a negatív véleményeket, sokkal inkább egymásra koncentrálnak.

Gelencsér Timi nem akar tetoválást, és kiderült, mi az álomautója

Ez az időszak pláne erről szól, mivel Eszter várandós és Péter gyermeklét hordja a szíve alatt, akit már nagyon várnak. Gyakorlatilag már a fial lány is szülőnek mondhatja magát, ugyanúgy kell vigyáznia a magzatra, mintha már megszületett volna.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.