Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Pápai Joci nem várt vallomása Hajdú Péter műsorában

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Péntek este az egyik legnagyobb hazai sztár lesz Hajdú Péter vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n.

Nincs megállás, folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hétről hétre új sztárok vallanak életük különböző szakaszairól. Az elmúlt években számos híresség tett mély vallomást, és olyan dolgok derültek ki, amikről eddig nemigazán tudhattunk.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A remek nézettségi adatok után nem lehetett kérdés, hogy lesz új évad, így újabb vallomások is. Korábban Friderikusz Sándor volt a műsor házigazdája, majd Hajdú Péter vette át a stafétát, aki ugyan a formátumon nem változtatott, másképpen közelíti meg a 24 órát, amit eltölt a hírességekkel.

Az idei évad is erős startot vett, sorra jönnek a nagy sztárok, most például Pápai Joci fog őszintén beszélni élete nehezebb szakaszairól. Nem mindig volt ilyen tehetős a kiváló énekes, ez is a témák között szerepel a péntek esti adásban.

Kulcsár Edina az egyik veszekedés végén kidobta a kukába Csuti jegygyűrűjét

Joci egy csupszaszív ember, szinte mindenki imádja, nemcsak a humora, hanem a hatalmas szíve miatt is. Ő valóban az az ember, aki volt már rettentő mélyen is, de mindig megtalálta a kiutat, és egy ideje csak szárnyal.

Lapozó: 1 2