Hajdú Péter nagyon rácsodálkozott Stohl Andrásra

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.16 - 21:47

Egy bakancslistás álomról volt szó, ami biztosan nem szerepel Hajdú Péter listáján, ellenben Stohl Andrással.

Egészen mély témákat is érintettek a sztárok az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi adásában, aminek Stohl volt a vendége. Rengetegen várhatták az adást, hiszen egy igen komoly névről van szó, aki nem mindig volt a csúcson.

Noha követett el hibákat az életében, nem tört derékba a karrierje, de voltak olyan hónapok, amikor sokan kívántak neki rosszat. Ezek az idők már elmúltak, de nyilván Stohl nem fog megfeledkezni ezekről a pillanatokról.

Szerencsére sok humorosabb perc is volt a LifeTV új epizódjában, mint amikor például Péter feltette a kérdést Andrásnak, hogy szigonypuskával végezne-e egy cápával. „Horgásszák a cápát!” – mondta András Péternek.

Vége a nagy várakozásnak, jön A Konyhafőnök vadonatúj évada: micsoda kezdés!

Hajdú erre azt mondta, egy horoggal nem lehet kiemelni egy cápát, majd Stohl elkezdett hangosan nevetni. „Vannak ám tengeri horgászatok…” – válaszolt a színész, aki igen jól szórakozott azon, hogy Hajdú nem teljesen érti a dolgot.

András elárulta, a cápákkal való merülés az álmai közé tartozik, az abszolúte bakancslistás tétel nála, míg ezzel szemben Péter például undorítónak tartja őket. A híres tévés a delfineket szereti, míg András a cápákért van oda.