Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Napi cuki: Hajdú Péter mosolygós fotója a legkisebb gyermekével

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 28. - 14:18

Hajdú Péter ismét egy olyan időszakot élhet át, amit korábban már két alkalommal is megélt, ami mindig nagyon különleges, egyedi és sok szempontól megismételhetetlen, illetve utánozhatatlan, egyedi.

A legtöbb alkalommal a nők kerülnek szóba a gyereknevelés kapcsán, ami érthető, hiszen ők hordják a szívük alatt a magzatot és szülik meg, ami semmihez sem hasonlítható, és ez sajnálatos módon a fájdalomra is igaz.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Másrészt az édesanya és a gyermek között olyan kapcsolat jön létre, amit szintén nem lehet szavakba foglalni, ugyanakkor az édesapákról sem feledkezhetünk meg, mert a jó apák szintén nagyon sokat tesznek.

Ez nemcsak arról szól, hogy adott esetben eltartják a családjukat, sokkal nagyobb feladataik is vannak ennél. A párunk támogatása a legfontosabb, különösen az első időszakban, ami általában a legnehezebb, főként a kevés alvás miatt.

Hajdú Péternek már bőven van ebben tapasztalata, hiszen háromgyermekes édesapa, így sokat tud segíteni a párjának, Láng Eszternek. A menyasszonya hálás is ezért, és szerencsés, hogy egy tapasztalt apuka van mellette, és nem közösen tanulják meg az új dolgokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2