Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Emiatt halasztják el Hajdú Péterék az esküvőjüket

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nyomós oka van annak, hogy Hajdú Péterék úgy döntöttek, elhalasztják az esküvőjüket, amire természetesen már vártak egy ideje.

Jó hír, hogy azóta változott a helyzet, már az édesapjára is mosolyog a baba, és kommunikálnak egymással. Ez pedig már abszolúte azt jelenti, hogy a gyermek felismeri az apját, és nagyon boldogok hárman. „Hihetetlenül jó érzés látni az első mosolyt, amit én kaptam!”

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Péter elismerte, a barátok ma már nem játszanak akkora szerepet az életében, mint anno, és ha van is ideje, akkor azt a családra fordítja. Ebből kifolyólag magára nem tud időt fordítani, vagy ha tehetné is, azt inkább a családjával teszi meg.

Az esküvő például halasztásra kerül a jelenlegi helyzet miatt: „Korábban azt terveztük, hogy idén nyáron, vagy kora ősszel összeházasodunk, de Dominik kissé átírta a forgatókönyvet. Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt.” – folytatta a Bors kérdésére.

Eszter szeretne tökéletes formában oltár elé állni, bár Péter szintén azon a véleményen van, hogy jelenleg is az, de megérti a párját, aki szerint jövő tavasz lehet a legjobb időpont, addigra a pici pedig már másfél éves lesz, és együtt élvezheti az eseményt a szüleivel.

Lapozó: 1 2