Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Emiatt halasztják el Hajdú Péterék az esküvőjüket

Fotó: Instagram/Hajdú Péter

Takács Petra

2022. július 25. - 10:59

Nyomós oka van annak, hogy Hajdú Péterék úgy döntöttek, elhalasztják az esküvőjüket, amire természetesen már vártak egy ideje.

Hajdú Péter immáron háromszoros édesapának mondhatja magát, ami új tapasztalatokat is jelent számára. Menyasszonya, Láng Eszter pedig az első gyermekét hozta világra, amit egy igen nehéz időszak előzött meg.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Több magzatot is elvesztett a pár, rettentő nehéz volt mindezt feldolgozniuk, miközben Péter megmentette Eszter életét. A sok rossz még erősebbé kovácsolta a kapcsolatukat, és a szerelmük már abszolúte teljes lehet Dominik megszületésével.

„Volt már tapasztalatom abban, hogy apukaként mire is számíthatok az első időszakban, így tisztában voltam vele, hogy Dominik jó pár hónapig ”ignorál” majd, vagyis nem nagyon vesz tudomást a létezésemről.” – mesélte a Bors kérdésére Hajdú.

Tóth Gabit sokszor megszólhatták a budapestiek, így világosodott meg

Arra is fény derült, hogy hónapokon át nemigazán sikerült a vigasztalás, noha folyamatosan próbálkozott vele a büszke a édesapa. Emiatt néha a pelenkázás és a fürdetés maradt rá, mivel mindenképpen segíteni szerette volna a szerelmét. „Dominik csak meresztette a kis szemeit és látszott rajta, hogy még nem ismer meg”

Lapozó: 1 2