Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Hadházy azt mondja, jelzéseket kapott arról, hogy a kormány ősszel ismét bezárhatja az iskolákat

Fotó: A Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóaljának katonája a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként végzett fertőtlenítés előtt a fővárosi Patrona Hungariae Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskolában 2021. március 17-én. MTI/Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 13. - 08:59

Hadházy Ákos most azt állítja, több olyan jelzést is kapott, amik szerint a kormány titokban arra készül, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat, majd online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva.

Hadházy az évek alatt már nem egy igen furcsa történettel állt elő, miközben látható módon igyekszik kihasználni a közösségi média erejét. Az egyik legaktívabb politikus, aki rendre a kormányt, és annak intézkedéseit támadja.

Most épp arról beszélt, hogy bizonyos jelzések szerint a kormány titokban arra készülhet, hogy hamarosan ismét bezárná az iskolákat. Elmondása szerint ezt a járványra hivatkozva tennék meg, bár kiemelte, dokumentumot még nem kapott erről.

„Sok olyan jelzést kaptam, ami szerint titokban már arra készül a kormány, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat és online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva. Dokumentumot még nem kaptam erről, de zavarba ejtően sok, egymástól független forrás megerősítette ezt.” – írta Hadházy Ákos a Facebook oldalán, de forrásokat nem adott ki.

„Ha tényleg ezt terveznék, az természetesen egy rendkívül nagy gazemberség, de a korrupt és hazug hatalom szempontjából teljesen logikus lépés lenne. Ezek az intézkedések természetesen önmagukban nem érnek majd semmit, de a tantermi oktatás lezárásával viszont úgy-ahogy ellepleznék az iszonyatos tanárhiányt és nem kellene fűteni (fával) az iskolákat.”

„A szakrendelők leállítása, a kórházak újbóli katonásítása pedig leplezné az iszonyatos orvoshiányt. Végül számukra a legfontosabb pedig a tüntetések betiltása lenne.” – folytatta a posztjában Hadházy.

„Teljesen életszerű ez a forgatókönyv, láttuk már eddig is, hogy a világ egyik legrosszabb halálozási statisztikájú országában a kormány nagyon szereti a járványt, hiszem a zavarosban nagyon sok disznóságot meg lehetett tenni. Úgyhogy hiába nincsen még írásos nyoma (de sok “főispáni hivatalból” és tankerületből jött szóbeli jelzés), fel kell készülnünk erre a piszkos szcenárióra is.”