Dollár
428,52 Ft
Euró
421,19 Ft
Font
478,67 Ft
Bitcoin
19,503 $

Hadházy azt mondja, jelzéseket kapott arról, hogy a kormány ősszel ismét bezárhatja az iskolákat

Fotó: A Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóaljának katonája a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként végzett fertőtlenítés előtt a fővárosi Patrona Hungariae Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskolában 2021. március 17-én. MTI/Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 13. - 08:59

Hadházy Ákos most azt állítja, több olyan jelzést is kapott, amik szerint a kormány titokban arra készül, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat, majd online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva.

Hadházy az évek alatt már nem egy igen furcsa történettel állt elő, miközben látható módon igyekszik kihasználni a közösségi média erejét. Az egyik legaktívabb politikus, aki rendre a kormányt, és annak intézkedéseit támadja.

Most épp arról beszélt, hogy bizonyos jelzések szerint a kormány titokban arra készülhet, hogy hamarosan ismét bezárná az iskolákat. Elmondása szerint ezt a járványra hivatkozva tennék meg, bár kiemelte, dokumentumot még nem kapott erről.

„Sok olyan jelzést kaptam, ami szerint titokban már arra készül a kormány, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat és online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva. Dokumentumot még nem kaptam erről, de zavarba ejtően sok, egymástól független forrás megerősítette ezt.” – írta Hadházy Ákos a Facebook oldalán, de forrásokat nem adott ki.

„Ha tényleg ezt terveznék, az természetesen egy rendkívül nagy gazemberség, de a korrupt és hazug hatalom szempontjából teljesen logikus lépés lenne. Ezek az intézkedések természetesen önmagukban nem érnek majd semmit, de a tantermi oktatás lezárásával viszont úgy-ahogy ellepleznék az iszonyatos tanárhiányt és nem kellene fűteni (fával) az iskolákat.”

„A szakrendelők leállítása, a kórházak újbóli katonásítása pedig leplezné az iszonyatos orvoshiányt. Végül számukra a legfontosabb pedig a tüntetések betiltása lenne.” – folytatta a posztjában Hadházy.

„Teljesen életszerű ez a forgatókönyv, láttuk már eddig is, hogy a világ egyik legrosszabb halálozási statisztikájú országában a kormány nagyon szereti a járványt, hiszem a zavarosban nagyon sok disznóságot meg lehetett tenni. Úgyhogy hiába nincsen még írásos nyoma (de sok “főispáni hivatalból” és tankerületből jött szóbeli jelzés), fel kell készülnünk erre a piszkos szcenárióra is.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.