Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Haaland: Mióta a Manchester City-ben játszom, nem élhetek normális életet

Fotó: Erling Haaland, a Manchester City (hátul) és Éder Militao, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének Manchester City-Real Madrid visszavágó mérkőzésén a manchesteri Etihad Stadionban 2023. május 17-én. MTI/AP/Jon Super
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Talán maga Erling Haaland sem számított rá, hogy már első Premier League szezonjában ilyen kiemelkedően fog teljesíteni.

A Manchester City sikert sikerre halmozó támadója, Erling Haaland meglehetősen érdekes interjút adott a bajnoki cím megszerzése után, a norvég ugyanis elismerte, hogy az élete teljesen megváltozott, mióta a friss bajnokcsapathoz szerződött, így a normális élet már nem opció számára.

„Már nem tudok normális életet élni, a hétköznapi dolgok szinte elérhetetlenek, de most már ilyen az életem, nem panaszkodom. Próbálok minden nap önmagam lenni, és jó, illetve becsületes emberekkel körülvenni magam, mert szerintem ez a legfontosabb. Így szervezem az életemet, a többi nem érdekel”, nyilatkozta a Manchester City támadója a norvég Viaplay-nek adott interjújában, melyről a VG számolt be.

„Szabadidőmben sok focit nézek, de a saját mérkőzéseim nem tartoznak ezek közé. Sokan szeretik visszanézni magukat, de én személy szerint nem hiszem, hogy ezzel fejlődhetnék. Szerintem csak túl sokat gondolkodnék a játékomon, ami semmiképpen sem jó”, mondta.

A játékos kapcsán több pletyka is felmerült az utóbbi időben, melyek a klubváltását firtatták, sőt, egy titkos záradékról szóló hírek is szárnyra kaptak a sajtóban, ám erre ügynöke meglehetősen érdekes választ adott.