Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Haalandot nem lehet leállítani, zseniális amit a Manchester Cityben művel (videóval)

Fotó: EPA/ANDREW YATES
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 18. - 10:43

A Manchester City összességében magabiztosan hozta a Wolverhampton Wanderers elleni fordulót, melynek összefoglaló videójában többek között Haaland újabb gólját is megnézhetjük.

Néhol kissé hektikusan tud teljesíteni a Manchester City, de továbbra is egyértelműen a legnagyobb favorit az angol bajnokságban. Két váratlan döntetlen csúszott be, ami miatt magukra húzták az ellenfeleiket, de ettől csak izgalmasabb a bajnoki harc.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Érdekesség, hogy időközben a Tottenham is megérkezett, ugyanúgy 17 pontot számolnak, szintén 5 győzelemmel és 2 döntetlennel, de többek között az Arsenal és a Manchester United még nem játszotta le a fordulóját.

Guardiola csapata a Wolverhampton otthonába látogatott, így semmit sem bízhattak a véletlenre. Megtapasztalták korábban, hogy egy kisebb csapat is okozhat súlyos problémákat, ám ezúttal kapott gól nélkül hozták le a bajnokit.

Ráadásul a 33. percben Collinst kiállították, és mivel a City akkor már két góllal is vezetett, abszolúte eldőlt a mérkőzés, nem mintha addig lett volna sok esély arra, hogy a hazaiak ki tudnak találni valamit.

Az eddig nagyon sok kritikát kapott Grealish már az első percben beköszönt De Bruyne passzát követően. Ezzel finoman szólva is megadták a hangulatot, és sok idő nem telt el a következő gólig, mert 15 perccel később jött a szokásos Haaland-gól.

A klasszis igazolás őrült tempóban termeli a gólokat, meg sem kottyan neki a Premier League, hiába voltak páran, akik azt gondolták, nehezebb dolga lesz. Ugyanazt folytatja, mint Németországban, megállíthatatlan.

A korai piros lap ellenére már csak egy gól született a mérkőzésen, ami Foden nevéhez fűződik. Szintén De Bruyne volt az, aki a gólpasszt adta, így ugyan nem lőtt gólt, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy elhozzák a három pontot.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.