Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Videón Haaland nagy debütálása a Manchester Citynél, azonnal betalált, kétszer is

Fotó: EPA/NEIL HALL
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 8. - 09:12

Félelmetes rekordokat dönthet meg Erling Haaland Angliában, aki a világ legerősebb bajnokságában is letette a névjegyét.

Erling Haaland minden idők egyik legjobb csatárja lehet, és mivel még mindig csak 22 éves, rengeteget fejlődhet. Azzal, hogy eligazolt a német ligából, saját maga számára is magasabbra helyezte a lécet, hiszen a Premier League-nél nincs erősebb.

Soron kívül Nyerő Páros: Muri Enikőnél betelt a pohár, elhagyja a villát? (videó)

Július végén töltötte be a 22. életévét, és egy ideje a világ egyik legjobbjának tartják. A Manchester City valószínűség a következő 10 évre megoldotta a csatárkérdéseit, mint tette ezt hosszú évekkel korábban Sergio Aguero leigazolásával.

A közel kétméteres csatár mondhatni az argentin helyét töltheti be, és sokat nem várt a gólgyártással, két találatot is szerzett a nyitófordulóban a West Ham United ellen idegenben, míg a Manchester United kínos vereséget szenvedett az Old Traffordon.

Haaland már a 36. percben felhívta magára a figyelmet, amikor büntetőből volt eredményes. Ezzel megadta az alaphangot, bár számítani lehetett rá, hogy be fog köszönni, ráadásul nem is egy alkalommal tette ezt meg.

A 65. percben újra villant, De Bruyne passzát értékesítette, amivel beállította a végeredményt. Nehéz elképzelni, hogy a folytatásban kevésbé legyen ilyen eredményes, ráadásul egy olyan csapat áll mögötte, amivel mindent megnyerhetnek, pokolian nehéz dolguk lesz a riválisoknak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.