Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Rácz Jenő felesége 9 hónapja nem aludta át az éjszakát

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri is terhelés alatt éli az életét, hiszen édesanyaként minden nehezebb, így például közel 10 hónapja igazán egy éjszakát sem aludt át.

Dóri már tudja, milyen édesanyának lenni, mialatt remek formába lendült. Sokan dicsérik a formáját, és továbbra is odafigyel a megjelenésére, miközben természetesen Jenőnek is segít az operációja miatt.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Sok ideje nincs a pihenésre, és inkább „metime-ot” tart, mintsem aludjon pár órát este, hiszen kiderült, hogy a babája 8-tól éjfélig nélküle is alszik. Ez pedig igen jó hír, és ezzel egyre könnyebbé válhat az élete, de mindig lesznek új kihívások.

„Hogy vagytok? Te mindig ragyogsz! Tudsz pihenni eleget a kicsi mellett?” – érkezett a kérdés Dórihoz az Instagram oldalán, ahol ismét kérdezz-felelek órát tartott, mialatt folyamatosan válaszolt a kérdésekre.

„Köszönöm a kedveseket szavakat. Tudjátok, ez egy olyan dolog, hogy esténként a „metime” nyer az alvás helyett. Mostanában 8-tól éjfélig nélkülem is alszik a baba, de ilyenkor van időm dolgozni/filmezni/pakolászni otthon, vagy csak egyszerűen görgetni a telefonom, csendben.”

„Szóval nyilvánvalóan nem alszom el 8-kor, hiába nem aludtam át az éjszakát 9 hónapja.” – árulta el Dóri, aki nem panaszkodik, csupán megosztja az érzéseit, a különböző tapasztalatait, amik mások számára is hasznosak lehetnek.