Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Gyuricza Dóri nagyon különleges ajándékot adott az édesanyjának a testvéreivel

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóira egy igazán extra születésnapi ajándékot adott az édesanyjának a testvéreivel közösen.

Dóri élete sokat változott azóta, hogy megismerte Rácz Jenőt. Gyakorlatilag országos ismertségre tett szert, különösen azok után, hogy közösen szerepeltek a Nyerő Párosban, ahol igazi kedvenccé váltak.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Jenő és Dóri párosa elemi erővel haladt előre, tornádóként vitték végig a versenyt, gyakorlatilag nem lehetett kérdés, hogy ott a helyük a döntőben. A finálét abszolút rekorddal nyerték meg, miután mindenki rájuk szavazott.

Erre ezelőtt nem volt példa a műsor történetében, és azóta sem, valószínűleg a rekord már érintetlen marad. Jó szívvel emlékezhetnek vissza, és egy nap büszkén nézhetik meg együtt az epizódokat a kislányukkal.

Rendkívül boldogok hárman, és mindketten igyekeznek megadni mindent a gyermeküknek, ami csak lehetséges. Emellett arra is figyelnek, hogy kettesben legyenek, miközben mindenki építi a saját karrierjét.

Dórinak is nagyon fontos a család, és egy életre szóló emléket alkotott meg a testvéreivel közösen az édesanyjuknak. „Édesanyám születésnapjára egy képet kért rólunk. Ritka alkalmak egyike, hogy így négyen nekiállunk fotózkodni, úgyhogy most rendesen odatettük.” – írta boldogan a posztjában Dóri.