Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Gyurcsány: „Orbán Magyarország tragédiája. Belehalunk, ha így marad. Tegnapi náci szövege kiír bennünket a becsületes népek világából”

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
not image

Takács Petra

2022. július 24. - 06:19

Gyurcsány Ferenc ezúttal sem fogta vissza magát, és rendkívül erősen fogalmazott Orbán Viktor kapcsán, aki szombaton tartott beszédet.

Többen is felszólaltak Orbán Viktor szombati beszéde miatt, többek között Kunhalmi Ágnes is erősen fogalmazott, de más politikusuk, pártok sem hagyták szó nélkül a miniszterelnök gondolatait.

Orbán minden eddiginél több kritikát kap a baloldal részéről, mely méretes vereséget szenvedett pár hónappal ezelőtt a választásokon. Most azt mondják, a kormány nem mondott igazat a választásokon, és mindenképpen egy másik vezetőre van szükség, illetve „készülnek”.

Gyurcsány ezúttal is megemlítette a „készülődést”, de hogy ez pontosan mit jelent, továbbra sem tudni. A baloldal szinte biztos abban, hogy meg fog bukni a kormány, addig Gyurcsány minden eddiginél hevesebb üzeneteket tesz közzé.

„Orbán Magyarország tragédiája. Belehalunk, ha így marad. Páriák leszünk. Erkölcstelen nemzet. Senkik a valakik földjén.” – üzente Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök vasárnap kora reggel a Facebook oldalán.

„Tegnapi náci szövege kiír bennünket a becsületes népek világából. Magyarok vagyunk. Szeretjük magyarságunkat, ez természetes közege életünknek.” – folytatta a posztjában, miközben egyre erősebb üzeneteket fogalmaz meg.

„De vérem nem különb más ember vérénél. Földem a Teremtő földje, ki szeret minden embert. Ember nem ura embernek. Ki ura és nem szolgája akar lenni népének, az nem vezetőnk, hanem ellenfelünk. Aki vele tart, a semmibe megy. Mi készüljünk egy másik útra.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.