Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Gyurcsány: Európának elege lett Orbánból

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő az északkelet-szlovéniai Cirkovcében, a Cirkovce-Pince magasfeszültségű távvezeték átadóünnepségén 2022. december 2-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc azt mondja, Európának elege lett Orbán Viktorból, nem a magyarokból, hanem a miniszterelnökből.

Folytatódnak az élesebb kritikák, vélemények a baloldal részéről, főként Orbán Viktor felé. A magyar miniszterelnök csak ritkábban reagál ezekre a mondatokra, inkább az eredményekben hisz, mint például a legutóbbi választások ideje alatt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Azóta eltelt néhány hónap, a baloldal hangosabb, mint valaha, és Gyurcsány Ferenc folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy Orbánnak távoznia kell a helyéről. Szerinte Európának elege lett a miniszterelnökből.

Kihangsúlyozta, Orbánból lett elege Európának, és nem a magyarokból. Hozzátette, Orbánnal nem lehet továbbmenni, és úgy látja, hogy a válságnak egyetlen megoldása van, mégpedig egy új miniszterelnök.

„Cseppenként mérgez, lassan viszolygássá áll össze a távolságtartás. Európának elege lett Orbánból. Nem a magyarokból. Orbánból.” – írta az új bejegyzése első felében Gyurcsány a Facebook oldalán.

„Akkor nélküle mennek tovább. Elég volt a zsarolásból, a külön útnak nevezett árulásból, Putyin barátságából, a politikának hívott lopásból, abból hogy hülyének néz mindenkit. Rossz ember.” – folytatta.

„Mérgező. Nem engedik, hogy egész Európát megmérgezze. Elszigetelik. Vele nem lehet továbbmenni. A terebélyesedő válságnak egyetlen megoldása van: mennie kell.” – zárta le a volt miniszterelnök.