Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára közös beszédre készül

Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának vezetője beszédet mond a párt XII. kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2022. október 29-én. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára közösen fog felszólalni március 15-én, az egyik legfontosabb nemzeti ünnepen.

Sokan készülnek a politikusok közül a márciusi nemzeti ünnepre, ami már nincs is messze. Természetesen Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is beszédet fog mondani, amire mindig sokan kíváncsiak.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Ez legutóbb is így volt, amikor egy megtelt épületben tartott beszédet, miközben rengetegen figyelték az élő adást. Március 15-én sem lesz ez másképp, és már azt is tudhatjuk, hogy mi a helyszín.

Gyurcsány Ferenc, az egykori miniszterelnök is hasonlóan tesz, méghozzá a felesége, Dobrev Klára oldalán, aki a legutóbbi választások alkalmával részt vett a küzdelmekben. A DK is nagyon készül az eseményre, aminek helyszíne Budapest, az Egyetem tér.

„Megmutatjuk Budapesten is. Mert ki nem mozdul a láncból, az láncon marad. Ki meri, teszi, szaggatja, az életet nyer. Ez március 15. közös öröksége.” – írta a posztjában Gyurcsány a Facebook oldalán.

„Az alázat lánca, a félelem lánca közösen törhető fel. A Demokratikus Koalíció a szabad, felelős emberek világa. Gyere te is március 15-én 15 órakor Budapestre, az Egyetem térre!” – folytatta a bejegyzésében.