Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Győzike igazi hősként teljesített a Párharcban (videó)

Gáspár Győző egyre nagyobb meglepetés a Párharcban, többek között saját magának is, de eddig valóban remekül teljesít.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ha szórakoztatásról van szó, akkor Győzike mindig top, és ezt a szeánsza ideje alatt is bizonyította. Nagyszerű hangulatot tud generálni és sokan vannak, akik vele akarnának versenyezni, mivel ügyesen forgatja a szálakat.

Azt sem gondoltuk volna, hogy képes lesz a szájába venni egy siklót, de megtette. Ez pedig több mint nagy örömöt okozott számára, mert segíthetett a csapatának, csak az járt a fejében, hogy pontot szerezzen. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Meghatározó figurája a műsornak, ám a mélypontok sem kerülik el. Egy alkalommal már sírás határán volt, nehezen tudta magában tartani a könnyeit, amikor látta, ahogyan Gáspár Bea bemászik egy koporsóba.

Győzike elmondta, számára ez egy csodálatos nap, mert noha irtózik a kígyóktól, teljesíteni tudta a feladatot. „Eszméletlen érzések vannak benne.” Sőt, azt is elárulta, ha kettesben van Beával, akkor biztosan nem csinálja meg a játékot. „Nincs az az isten, nincs az az ember.”

Hozzátette 50 éves koráig nem volt csapatjátékos, most viszont itt volt a nagy lehetőség, amivel élni tudott. „Nekem ez olyan jó érzés volt, és annyira boldog vagyok, hogy megcsináltam, csapatban dolgozhattam. Nekem ez többet ért, mint bármi.”

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.