Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Győzike olyan helyen görcsölt be, hogy mindenki csak nézett, de nem kamuzott

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A showman azonban azt a tanácsot kapta, hogy ötvenhez közeledve örülni kell annak, ha valami ott begörcsöl.

Folytatódnak az edzések Gáspár Győziékkel, és csatlakozott mellé Virág párja, Krisztián, aki egyre népszerűbb, köszönhetően annak, hogy a LifeTV műsorában szerepelhet. Azt kell mondjuk, hogy már most sokkal oldottabb, mint az elején volt, és egy remek karakter.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Nyilvánvalóan Győziék már kisujjból ismerik a szakmát, és számukra a kamera jelenléte olyan természetes, mint másnak a levegő, de Krisztiánnak még szoknia kell a dolgot, főleg a családfő mellett, mert vele mindig történik valami.

Ezúttal a „harmadik lába” görcsölt be, ahogyan ő fogalmazott, ráadásul edzés közben. A személyi edzője először azt gondolta, valóban a lábával volt gond, de nem… Ágyéktájon érte fájdalom a trendin felöltözött sztárt.

Exatlon-Janka a brutálisan fájdalmas hír után: „Én döntöm el, hogy ez a pohár félig üres, vagy félig tele.”

Győzike nem bírta ki nevetés nélkül, majd megjegyezte, hogy ennyi idősen már ennek is örülnie kell, hiszen elmúlt 47 éves, és az ő teste sem lesz fiatalabb. Csak Győző tudja, hogy valójában mekkora volt az a görcs…

„Hát van ez így, amikor az ember begörcsöl. Még ez a jobbik eset. Azt mondta a doktor úr nekem, amikor voltam vizsgálaton… voltam vizsgálaton, és azt mondta, 47 évesen örüljünk, ha begörcsöl, az még nagy dolog, ha begörcsöl.”