Győzike nem ad több húszezrest Beának, betelt a pohár

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.13 - 12:07

Bea hirtelen megkérdezte, hogy hepatitisz van-e, amiről hirtelen Győzike nem tudta, hogy pontosan mi az, de szerencsére nem erről volt szó.

Győzike érdekesen vezette fel a dolgot Beának, aki nem mindig szereti a meglepetéseket, főleg ha a körítés kissé furcsa, mint ebben az esetben volt. A LifeTV-n futó Van életünkben Győziék abszolúte főszereplők, és továbbra is rendkívül érdekesek, így soha nem unatkozhatunk.

A családfő azzal kezdte, hogy valami „csúnya” dolgot tett, és úgy döntött, erről be is számol Beának, aki egyből hepatitiszre gondolt, amiről a férjének fogalma nem volt, hogy az micsoda. Ezután gyorsan áttértek az ajándékra.

„Bekakiltál?” – tette fel viccesen a kérdést Bea. „Nagyon rosszul érzem magam… arra gondoltam, ha bent leszek a kórházban, akkor szeretném, hogy ezt a kettőt odatennéd az ágyra. Bea az ajándék láttán nem örült túlzottan…

Curtis elárulta, mennyire féltékeny: meglepő?

„Ez semminek nem tud örülni, semminek… Ennek vehetnék atyaúristent, az semmi…” – fakadt ki Győző, aki szeretett volna valamilyen különlegeset ajándékozni, de láthatólag a felesége nem esett hanyatt tőle.

„Sok húszezres.. de abból nem adok neki többet, én már többet húszezrest nem adok. Ő majd ne jöjjön húszezer forintért!” – tette hozzá Győzike, miközben még mutogatott is, hogy egyértelművé tegye a dolgot.