Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Így táncolt Győzike Marics Petiék mellett a színpadon (videó)

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike is nagyon érezte a feelinget Marics Petiék koncertjén, ami megint nagy sikert aratott, sokan élvezték a show-t.

Marics Peti és Valkusz Milán hatalmas duót alkotnak Magyarországon, talán jelenleg a legerősebbet. Óriási sikerek vannak mögöttük, és a 2022-es év több szempontból is felejthetetlen marad számukra.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Mindamellett, hogy két nagyon tehetséges fiatalemberről beszélünk, rendkívül szimpatikusak is. Nem véletlenül voltak ők a kedvenc párosa a legutóbbi Ázsia Expressznek, amit a rengeteg hátráltatás ellenére igencsak jól viseltek.

Nem volt igazán mélypontjuk, végig arra koncentráltak, hogy nyerjenek. Talán a finálétis behúzták volna, ám inkább úgy döntöttek, feladják a játékot, és ezzel egy olyan párost tartottak játékban, akiket megkedveltek.

Győzike és Gáspár Bea nem akarta elhinni, hogy mekkora gesztust tettek a srácok. Senki nem számított erre a fordulatra, nem sokkal később pedig már Magyarországon koncerteztek a rajongók előtt.

Így tettek legutóbb is, megint nagyon nagy bulit csináltak, mindenki élvezte a show-t. Gáspár Győző szintén színpadra lépett, és ha már ott volt, táncolt egy nagyot az egyedi cipőjében a srácok mellett.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Schobert Norbi már elkönyvelte, hogy vége van