Clouds
21 Budapest
Dollár
353,33 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
437,83 Ft
Bitcoin
23,828 $

Győzike: A klassz dolgokért egy másik klassz dologgal fizetsz

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző ismét mélyebb gondolatokat osztott a meg követőivel, akik lassan 200 ezren lesznek az Instagram oldalán.

Győzike azon kevesek egyike, akik évtizedek óta középpontban vannak, és mindig meg tudnak újulni. Nyilván a Győzike Show-val nagyon magasra tette a lécet, és ugyan azóta sokat változtak a fogyasztási szokások a televízióban, a Gáspár-család képernyőn maradt.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Ugyanolyan szórakoztatóak, mint régen, miközben többek között Gáspár Bea is külön karriert csinált. Az Ázsia Expresszt szintén sokan követték figyelemmel, hogy láthassák Győző és Bea kalandjait, akik nagyot mentek.

Gőyzike az Instagram oldalán rendszeresen oszt meg mélyebb gondolatokat. Most is így tett, és azt mondta, általában az életben nem olyan dolgok között kell választanunk, amik közül az egyikre vágysz, a másikat pedig utálok, hanem épp ellenkezőleg.

„Általában az életben nem olyan dolgok között kell választani, amelyek közül az egyikre vágysz, a másikat pedig utálod, hanem épp ellenkezőleg, ha szerencsés és egészséges vagy, és olyan országban élsz, ahol kapsz enni és nem kell félned, hogy lelőnek, ha kiteszed a lábad a lakásodból, az életed másból sem fog állni, mint sorozatos választásokból két vagy több dolog közül, amelyekre majdnem egyformán vágyakozol.” – olvasható Győzike posztjának első felében.

„Értékelned kell és meg kell határoznod, hogy melyik klassz dolgot akarod jobban, és a majdnem pontosan annyira vágyott másikat pedig fel kell adnod. A klassz dolgokért egy másik klassz dologgal fizetsz. És nincs olyan ember, aki ne sajnálná utólag legalább egy kicsit azt a dolgot, amelyikről végül lemondott.”

Még több bulvár: Különleges és nagyon vonzó modellfotó készült Rogán-Gaál Cecíliáról