Dollár
388,34 Ft
Euró
397,79 Ft
Font
469,78 Ft
Bitcoin
23,050 $

Győzike egyvalamire biztosan nem hajlandó, ebből nem fog engedni

Fotó: LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. március 20. - 14:30

Joshi Bharattal beszélgetett a showman, aki nagyon nehezen engedi el az elhunyt édesanyját, rengeteget jár ki hozzá a temetőbe.

Győzike számára nagyon nagy törést jelentett édesanyja halála, és többek között erről is beszélgettek a LifeTV műsorában. A sztár mély érzéseket fogalmazott meg, és többször kiemelte, hogy nem tudja elengedni az édesanyját.

Soron kívül Rogán-Gaál Cecília ibizai fürdőruhás fotója mindent is visz

„Nekem az anyák napja, az évforduló, meg az ő születésnapja, az kimondottan most már még nagyobb ünnep lett, mint eddig volt. Halottak napján Beáék már azt mondták, tiszta hülye vagyok, egy ilyen harmincszor megyek ki általában…”

„Kimegyünk reggel, feldíszítjük, otthon vagyok, megint kimegyek, kimegyek este, amikor besötétedik, kimegyek még 10 órakor, mert közel van, és én már amiatt nem megyek el onnan, ő miatta. Mikor eljövök forgatni, és egy nagy forgatásom van, akkor reggel kimegyek a temetőbe, és kérem tőle, hogy sikerüljön.”

„Vagy most itt vannak a bírósági perek, ott kezdek nála reggel, hogy adjon erőt hozzá. Vagy, ha repülőre ülök, akkor odamegyek, onnan indulok el, legyen az hajnali 3, vagy induljon hajnali 5 órakora repülő. Én már éjfélkor vagy már 2 órakor ott vagyok, és nem félek.”

„Nagyon félős gyerek voltam, de mióta ő ott van, nem félek. Szeretek kijárni, mert ha jó idő lesz, egyre többet megyek ki, gyalogolok. Olyan fura, hogy ott ülök, és abban a tíz percben azt kérdezem magamtól, hogy miért ülök itt, amikor ő otthon van.

Győzike olyat mondott Zsolti feleségéről, hogy csak néztünk

Győzike hangsúlyozta, nem tudja elengedni az édesanyját, és náluk más a szokás. „Akkor fogom elengedni, ha Evelin vagy Virág felveszi a menyasszonyi ruhát.” Joshi Bharat nem értett ezzel egyet, szerinte ez nem fair a lányokkal szemben, mert terhet rak rájuk.

A sowman ragaszkodik ehhez, a szokásokhoz, vagyis hogy az esküvő napján kiviszik a temetőbe a menyasszonyi csokort és jelenképesen meghívják az édesanyját a lagziba. „Onnantól kezdve anyám ott van a lagziban, onnantól kezdve elengedem.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.