Győzike nagyon kiakadt Beáék milliós ötletén, otthagyta őket

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. október 16. - 15:32

Győzike nagyon nem örült Bea barátnője ötletének, ami súlyos pénzekbe kerülne számára, és ebből egy újabb vita kerekedett.

Gáspár Bea ideje legnagyobb részét odahaza tölti, főz a családra, mos és takarít, vezeti a háztartást. Rengeteg dolga van a ház körül, ami ráadásul hatalmas is, szóval nem unatkozik.

Már csak emiatt is nagy élvezet számára, ha találkozik a barátnőivel, és nem odahaza, hanem például egy program ideje alatt. Nyaralni ritkábban mennek, de most egy igen érdekes ötletet dobott fel Bea barátnője.

Mint arról korábban írtunk, egy izraeli nyaralásról van szó, amiről eleinte azt gondolták, valamivel több mint 200 000 forintba kerülne. Ez egy teljesen vállalható össze, még kevés is, ha megnézzük, hova szól a jegy.

Igen ám, de ez az összeg valójában 2 millió forint, ami kiverte a biztosítékot Győzőnél, aki a kasszát kezeli. „Hát te nem szégyelled magad? Jeruzsálembe mégy, nem minden, hogy félpanzió, vagy minden?!”

Gelencsér Timi ugyanabban a szettben, mint Tóth Gabi

„Szégyelljétek magatokat, jobb, ha vasalgattok mind a ketten.” – folytatta Győzike, aki nem érti, miért nem mennek inkább a Tiszára. Bea barátnője azt mondta, neki víz, meg homok kell, amire Győző azt felelte, akkor menjen el az Alföldre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.