Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Győzike közölte, ha Bea elmegy a kétmilliós nyaralásra, nem lesz karácsony

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és Bea ismét vitába szállt egymással, ezúttal egy nyaralás miatt, mert nem volt teljes az egyetértés közöttük. A LifeTV kamerái ott voltak, amikor kiderült, miről is van szó.

Gáspár Bea is szeret a barátnőivel lenni, kikapcsolódni velük, ami teljesen normális. A csajos nyaralások sem ritkák az emberek között, ilyenkor pasik nélkül indulnak útra, hogy jól érezzék magukat.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Bea egyik barátnője elhívta őt egy nyaralásra, amiből kisebb vita lett. Az is kiderült, hogy az út több mint 200 000 forintba kerül, ami nem túl sok, ha valóban jó a környezet, a szállás és minden más.

A csavar a történetében, hogy valójában nem 200 000 forintról volt szó, hanem 2 millióról… Ez már rögtön más megvilágításba helyezte a képet, és Bea is fennakadt a teljes összegen.

„2 millió egy Izrael? Na ne mondd már, akkor én is leülök.” – reagált Bea, aki szintén sokallta ezt az összeget. Bea barátnője hozzátette, ebben a költőpénz is benne lenne, de ez még így is rengeteg pénz.

Gáspár Evelin váratlan képe tarol az Instán

Győzike szomorúan hallgatta a számolgatásokat, és megjegyezte, így nem lesz karácsony. Győző hozzátette, már nyár közepén elkezdett gyűjteni az ünnepekre, és annak a 2 milliónak ott lenne a helye.

Lapozó: 1 2