Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Mióta itt jártál:

G.w.M. gyorsan visszakérdezett Jolly barátnőjének (videó)

Fotó: Instagram/G.w.M

Takács Petra

2022. november 24. - 17:54

Szuperák Barbi nem rejtette véka alá a véleményét G.w.M.-ről, ami nem meglepő, hiszen már a Farm VIP-ban is sokszor hallhattuk a hangját.

Jolly párja, Barbi a Farm VIP-ban is szerepelt, bár sok idő nem jutott neki a játékban. Nem sokkal azután, hogy a szerelme távozott, úgy döntött, hogy feladja a versenyt, nem akarta már folytatni, és a hangulata sem volt meg ehhez a többikkel.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Legutóbb a Hal a tortánban tűnt fel, és volt egy olyan érzésünk, hogy lehetnek viták közte és G.w.M. között. A rappernek nem tetszettek a „kóstolgatások”, amiről Kulcsár Edinának, a szerelmének is beszélt.

Barbit sem kell félteni, hiszen igen határozottan tudja közölni a véleményét, amivel nem mindig értenek egyet a nézők. A fiatal lány megjegyezte, hogy milyen szépen lettek felvágva a burgonyák a levesben, amit G.w.M. talán cinikusnak tartott.

„Valóban, nagyon szépen fel voltak szeletelve a krumplik, vagy vágva, de nem ő csinálta…” – mondta Barbi, akinek ez nyilván nem tetszett, de nincs kikötve a szabályokban, hogy nem lehet segítsége a versenyzőnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.