Clouds
21 Budapest
Dollár
368,25 Ft
Euró
394,86 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
28,058 $

G.w.M. szerint nem volt gond Edina porschés posztjával

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

G.w.M. szerint valószínűleg Kulcsár Edina csak nagyon örült, hogy egy Porschét kapott tőle ajándékba, amiatt posztolt róla, miközben sokan mások kiakadtak rá, különösen ezekben a nehéz időkben.

Kulcsár Edina és G.w.M. közös gyermeke hamarosan megszületik, ami egy újabb mérföldkő lesz az életükben. Amióta a rapper együtt van a korábbi szépségkirálynővel, messze többet szerepel a médiában, legutóbb például Hajdú Péternek adott interjút a Frizbi TV-ben.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

G.w.M. az interjú alatt azt mondta, Edina esetében arról volt szó, bármi jöhet, semmi nem érdekli. „Bármit felteszek, ne viccelj!” – mondta a beszélgetés közben a sikeres rapper, aki elfogadja, hogy a szépségkirálynő barátnője továbbra is posztol magánéletéről.

Nem mindenkiben csengett le jól, amikor Edina arról posztolt, hogy kapott egy Porschét a szerelmétől. „Szerintem annyira örült neki, vagy akkor azt váltotta ki belőle, hogy világgá akarta kürtölni.”

G.w.M. nem tagadja, voltak nehéz időszakai, például, amikor lyukas cipőben kellett járnia. Arra is volt példa, hogy a turnéja alatt fellépett 10 ezer ember előtt, igazi sztárként, majd várta a HÉV-et, és úgy ment haza.

Ami pedig a roma tradíciókat illeti, a rapper azt mondta, ha nyolc férfi ül egy az asztalnál, senkinek nem fog a felesége odaülni hozzájuk, ha például üzletről van szól. „Ez ugyanúgy, ahogyan a férfinak is van, nem veszünk fel magassarkút.”