Guardiola a Real Madridtól igazolna, a játékos januárban válaszol

Fotó: Sallai Roland (j) és a német Toni Kroos a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkõzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. MTI/Kovács Tamás
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 24. - 15:58

Pep Guardiola mindig várja a piac kínálta lehetőségeket, hogy olyan játékosokkal erősítse meg a Manchester City középpályáját, akik képesek alkalmazkodni az ő igényes játékstílusához.

Guardiola tudja, hogy Toni Kroos szerződése 2023. június 30-án lejár a Real Madriddal, aki fél tőle, hogy Ancelotti nem számol vele, szeretne egy utolsó nagy lehetőséget megragadni a pályafutása vége felé közeledve.

Kroos persze attól is tart, hogy Modric esete vele is megismétlődik, mivel a madridiak inkább támogatják a Valverde és Camavinga típusú játékosokat, ezért gondolkodási időre van szüksége, hogy eldöntse, szeretne-e továbbra is spanyol fővárosban maradni. 

Hogyha mégsem, akkor Florentino Pereznek tárgyalnia kell at átigazolásáról, és itt jön képbe a Manchester City – írja az El Nacional

Pep Guardiola és Toni Kroos csak egy szezont játszott a Bayern Münchenben, bár az edző számított volna rá, a klubbal addigra nem volt felhőtlen a viszony, ezért a német úgy döntött, elhagyja Münchent. 

Guardiola most mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze a német játékost, ugyanis ezzel sikerülhetne egy minőségi játékost igazolnia, aki ráadásul nagyon jól lát a pályán. 

Kroos, aki nem zárkózik el az angliai költözéstől, csak január 1-je után ad választ. Miután felgyógyult a sérüléséből szeretné látni, hogy Ancelotti milyen szerepet szán neki.