Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sosem lesz kész a GTA 6, ha minden tervezett újítást megvalósítanak

TÉMÁK:
#gta 6 #megjelenés
Fotó: illusztráció | unsplash
Konzol/Videójátékok

Bense Róbert

Szerkesztő

Egyre több a pletyka a közkedvelt játék következő része körül, a legújabbnak most kevésbé örülnek a rajongók.

A legfrissebb információk szerint ugyanis a Rockstar azt tervezi, hogy több olyan fejlesztést is kivesz a GTA 6-ból, ami miatt jelentősen csúszhatna a hivatalos bemutató időpontja, melyre jövő év végén, vagy 2025 elején kerülhet sor.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A rajongók közül sokan úgy vannak vele, hogy ez nem feltétlenül a legjobb lépés, és egy év már nem sokat számít, hiszen így is rengeteget vártak az 5. rész óta, ami 2013-ban jelent meg, még PlayStation 3-ra.

Bár a Rockstar hivatalosan még semmit nem jelentett be, az elég valószínűnek tűnik, hogy már az idén láthatunk egy előzetest a GTA 6-ról, amiről egyébként már néhány hónappal ezelőtt is beszéltek – írja a Metro.

DLC-ben találkozhatunk a legmenőbb fejlesztésekkel

Korábbi hírek szerint a GTA 6-nál visszatérnek az egyszereplős DLC-khez is, új városok és küldetések formájában. Így könnyen előfordulhat, hogy a kikerülő tartalmak végül ebben a kiegészítőben fognak helyet kapni.

A GTA 6 kapcsán az eddigi legbiztosabb információknak a tavaly őszi szivárogtatások tűnnek. Ezekben a játékból származó videókat tettek közzé. A Rockstar később igyekezett eltüntetni ezeket a felvételeket, ami szintén azt erősítette meg, hogy hiteles információkat tettek közzé a fejlesztők engedélye nélkül.