GTA 6: egy friss pletyka szerint a játék részben Kubában játszódik

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legújabb szivárogtatás szerint a GTA 6 részben Kubában játszódik.

Újabb nap, újabb GTA 6-pletyka: a Metro értesülései szerint egy szivárogtató állítja, hogy a játék egyik helyszíne Kuba lesz. Még mindig vajmi keveset tudunk a 10 éve fejlesztés alatt álló játékról, noha az elmúlt hetekben ismételten fellángoltak a különböző pletykák, miután a Take-Two vezérigazgatója elhintette, hogy a játék 2024-ben jelenhet meg.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Már a korábbi játékok során is számos várost láthattunk, ám az nem világos, hogy a legutóbbi pletyka pontosan mire utal: Kuba vajon a térkép része lesz, ahová bármikor ellátogathatnak a játékosok, vagy csak egy egyszeri kitérő, mint például Guarma a Red Dead Redemption 2-ben.

A legutóbbi pletyka pedig Tyler McVicker bennfentestől származik, aki kifejezetten megbízható forrásnak bizonyult a Valve játékokkal kapcsolatos kiszivárogtatások terén. Csakhogy ezúttal a Rockstar címe kapcsán tett közzé egy pletykát, ami határozottan szokatlan.

Nem tudni tehát, hogy valós-e ez az új szivárogtatás, ám miután feltöltötte az erről szóló videóját YouTube-ra, szinte azonnal le is vették a platformról. Meglehet, a Rockstar külön utasítására törölték a videót, ami akár azt is jelentheti, hogy az elhangzottaknak nagyon is van valóságalapja.

McVicker videójában arra is kitért, hogy a a játék cselekményét nagyban befolyásolja Bonnie és Clyde története, és csak két főszereplője van, amit a korábbi pletykák is sugalltak. Ha ez nem lenne elég, azt is kijelentette, hogy „már tudjuk, hogyan fog végződni a GTA 6„.