Dollár
393,35 Ft
Euró
407,34 Ft
Font
471,65 Ft
Bitcoin
16,897 $

A Manchester City legdrágább sztárja is belekeveredhet Mendy bírósági ügyébe

Fotó: Az angol Jack Grealish tapsol a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság döntõjében játszott Olaszország-Anglia mérkõzés végén a londoni Wembley stadionban 2021. július 11-én. Olaszország az 1-1-es döntetlennel zárult rendes játékidõt követõ hosszabbítás utáni büntetõpárbajban 3-2-re gyõzött, és 1968 után másodszor lett a kontinens legjobbja. (MTI/EPA Pool/Frank Augstein)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 19. - 11:34

Jack Grealishnek tanúskodnia kell a játékostársa, Benjamin Mendy nemi erőszakkal kapcsolatos ügyében.

A Marca a The Sunra hivatkozva arról számol be, hogy a rendőrség a nyomozás részeként Grealish-t is kihallgathatja, bár az angol válogatott játékos nem ment el Mendy házába aznap este, ahogy Mahrez sem. Habár francia korábban Grealish-sel és Riyad Mahrezzel együtt járt a manchesteri Chinawhite éjszakai klubban.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Mahrez szóvivője azt nyilatkozta, hogy „nem tanú, és nem is kezelik őt tanúként“.

Mendyt négyrendbeli nemi erőszakkal és egyrendbeli szexuális zaklatással vádolják három állítólagos áldozat ellen A 2020 októbere és 2021 augusztusa között történt események egyik áldozata 18 éven aluli volt. 

Miután a Premier League bajnoka azonnali lépéseket tett Mendy felfüggesztésével, a hivatalos üzleteiből is eltávolított minden, a hátvéddel kapcsolatos terméket.

Bár a profilja továbbra is elérhető a honlapjukon, többé nem lehet megvásárolni semmilyen terméket, amelyen az ő neve vagy képe szerepel.

Ráadásul, ha a klub online áruházában a ‘Mendy’ vagy a ‘Benjamin Mendy’ kifejezésre keresünk, akkor automatikusan a honlap kezdőlapjára irányítanak át.